Aktuality

Mohu si stříkanou izolaci aplikovat sám?

Aplikace stříkané izolace závisí na několika faktorech, včetně typu izolace, povrchu, který má být izolován, a vašich schopnostech a zkušenostech s prací s izolačními materiály.

20.03.2024 celý článek

Proč je stříkaná izolace, nejlepší izolace tak, jak to uvádíte?

Při zateplování prostoru je jedním z nejdůležitějších parametrů schopnost materiálu dokonale vyplnit každou skulinu. Jeden z nejefektivnějších způsobů zateplení proto představuje stříkaná pěnová izolace, jejíž profesionální aplikaci vám nabízíme.

15.02.2024 celý článek

PUR pěna - stříkaná pěnová izolace a její výhody

Stříkaná PUR pěna je moderní způsob izolace budov a dalších objektů. Je vyrobena z polyuretanu, který se po aplikaci rozšíří a vytvoří pevnou a vzduchotěsnou vrstvu. Stříkaná PUR pěna má řadu výhod, které ji činí oblíbenou volbou pro izolaci.

22.11.2023 celý článek

Dřevovláknitá foukaná izolace CLIMAWOOD a její výhody

Tepelně akustická izolace Climawood se skládá z čistých volných dřevěných vláken, které spolehlivě vyplní duté prostory, které jsou bez mezer a spár. Vyrábí se rozvlákňováním borového dřeva. Při tomto procesu výroby jsou přidávány postupně další minerální přísady, které zvyšují odolnost proti nežádoucím škůdcům a plísním. Je tedy ekologickým výrobkem, který nemá žádný dopad na životní prostředí a tímto vytváří zdravé klima.

02.08.2023 celý článek

Foukaná izolace a její cena

Zajímá vás, podle čeho se počítá cena foukané izolace? Cena foukané izolace se stanovuje individuálně a to podle způsobu, jakým je aplikace foukané izolace provedena v závislosti na množství spotřebovaného materiálu, který v konstrukci uložen.

20.06.2023 celý článek

Zateplení prostoru pod střechou

Pro příjemné obývání v podstřešních bytech doporučujeme zvolit si takovou izolaci, která umožňuje zvýšenou akumulaci tepla. Skvělým tipem je proto foukaná celulózová izolace Climatizer Plus, která se aplikuje metodou foukání. Jedná se o celulózový materiál, který dokáže skvěle vyplnit každou skulinu.

23.05.2023 celý článek

Ekologická celulózová izolace WATISOL

Ekologická tepelná izolace WATISOL se zhotovuje recyklací novinového papíru drcením a promícháním s dalšími přísadami, které zaručují potřebnou odolnost proti ohni, hnilobě, plísni, hmyzu i hlodavcům.

23.12.2022 celý článek

Jak snížit náklady za vytápění domu?

Hledáte způsob, jak snížit náklady za energie, které jsou spojené s vytápěním vašeho rodinného domu? Za energie nemusíte platit zbytečně víc, stačí, když si důkladně zateplíte dům. Skvělým tipem, který z dlouhodobého hlediska pomůže vašemu rodinnému rozpočtu, je zateplení pomocí foukané izolace.

05.05.2022 celý článek

Foukaná izolace je vhodná i pro alergiky

Hledáte izolaci domu, která bude vhodná pro alergiky a malé děti? Mezi materiály, které splňují vysoké nároky nejen na šetrnost k přírodě, ale také na zdravotní nezávadnost, patří patentovaná foukaná izolace Climatizer Plus, která je zdraví bezpečná a zároveň ekologicky aktivní.

17.03.2022 celý článek

Foukaná izolace WATISOL dokonale vyplní každou skulinu

Kvalitní tepelnou izolaci i zvýšení ochrany stavby před účinkem požáru vám nabízí foukaná izolace WATISOL, která obsahuje 85% celulózy a 15% nenavlhajících ohnivzdorných materiálů.

08.02.2022 celý článek

Ekologické polystyrenové kuličky Balizol

Ekologická tepelná a akustická polystyrenová izolace Balizol se vyrábí recyklací očištěného polystyrenu. Jsou to převážně celé polystyrenové kuličky o maximálním průměru 6 mm. Používá se pro izolování vnitřních konstrukcí i velice složitých tvarů, střech a krovů, půd, obvodových stěn a příček, stropů a podlah. Účinně brání úniku tepla, zabraňuje vzniku ztrátových tepelných mostů, zajišťuje vysokou zvukovou pohltivost.

30.11.2021 celý článek

Akumulace tepla a ochrana před hlukem - dřevovláknité desky Unger-Diffutherm

Přemýšlíte o tom, jaký druh materiálu zvolit pro zateplení domu? Skvělým tipem jsou dřevovláknité desky Unger-Diffutherm, jejichž účinnost je ověřená dlouhou řadou spokojených zákazníků!

01.11.2021 celý článek

Foukaná izolace se vyplatí v zimě i v létě

Foukaná izolace Climatizer Plus dokáže nejen perfektně zateplit váš dům, a tím významně přispět ke snížení nákladů za vytápění, ale také nachází své uplatnění v nadcházejících horkých dnech, kdy dokáže skvěle zastoupit klimatizaci domu.

28.09.2021 celý článek

PUR pěna - stříkaná pěnová izolace

V současné době se jedná o nejpoptávanější izolaci.

Při zateplování prostoru je jedním z nejdůležitějších parametrů schopnost materiálu dokonale vyplnit každou skulinu. Jeden z nejefektivnějších způsobů zateplení proto představuje stříkaná pěnová izolace, jejíž profesionální aplikaci vám nabízíme.

Stříkaná pěnová izolace je tvořena dvoukomponentním polymerním systémem. Ke smísení obou složek dochází až ve směšovací komoře stříkací pistole. To znamená těsně před dopadem směsi na zateplovaný podklad.

Na podklad dopadá tekutina, která během několika sekund začne reagovat. Během doby od započetí chemické reakce dochází k dokonalému vyplnění prostoru, včetně všech spár a obtížně přístupných detailů.

Po chemické reakci obou složek tekutiny dochází k mohutnému vývinu izolační pěny. V případě použití měkké pěny tekutina dokáže zvětšit svůj objem až stonásobně. Výsledkem je absolutně bezespará a neprovzdušná izolace, čímž je zajištěno dokonalé vyplnění zateplovaného prostoru.

ZOBRAZIT VÍCE INFORMACÍ

Kde nás najdete